Astroglide Organix, 74 ml

In stock
SKU
1119-015594011639
Log in to see prices

ASTROGLIDE Organix on 95% luomulaatuinen liukuvoide!

Elämä on liian lyhyt feikkaamaan sitä tai elämään kuivuuden ja ärsytyksen kanssa. Ja nyt sinun ei tarvitse. ASTROGLIDE Organix Liquid Personal Lubricant on vesipohjainen liukuvoide, joka on valmistettu sertifioiduista orgaanisista ainesosista ja jossa ei ole parabeeneja, hormoneja, hajusteita ja aromeja. Jos vain kaikki orgasmit tulisivat niin luonnollisesti!

Kokeile tätä orgaanista ja parabeenittomia henkilökohtaisia liukuvoiteita nähdäksesi omakohtaisesti eron, jota luonnolliset ainesosat voivat tehdä. Jos etsit jotain luonnollisempaa kuin silikoniliukuvoide, vesipohjainen Organix Liquid on erinomainen vaihtoehto. Ole hyvä ihollesi ja sano hyvästit kuivumiselle ja ihon ärsytykselle käyttämällä ASTROGLIDE personal lube -hoitoaineita.

Ainesosat (INCI): Purified Water, Glycerin*, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Powder*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*, Passiflora Incarnata Flower Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
* Indicates Organic Ingredients